DIGITAL RECRUITMENT ADMINISTRATION AND ELECTRONIC CONTRACTING


With GoodID EazyKYC, we offer an ready-to-use web solution. It allows you to record the data of prospective employees and conclude employment contracts remotely or on-site in a fully digitized and automated way. Why spend so much time on administration when you can do it conveniently, time- and cost-effectively?

REQUEST YOUR DEMO NOW!

THE ERA OF HR DIGITALISATION HAS ARRIVED

A HR szolgáltatók és a munkaerőt tömegesen foglalkoztató vállalkozások részére továbbra is tartogat hatékonyságbeli növekedési-, egyben költségcsökkentési lehetőséget a digitalizáció. Hibrid környezetben dolgozunk, amely azt eredményezi, hogy a ügyintézés miatt soha vagy ritkán fordulunk meg az irodában

A cégek életében az elektronikus aláírásképesség közép- és felsővezetők esetén már egyáltalán nem számít újdonságnak, azonban a munkavállalók és a munkaadók közötti formális viszony az esetek többségében még megmaradt a papírhalmok által generált felesleges költségek és adminisztráció szintjén. Elég, ha csak a nyomtatásra, belső vagy külső postázásra, iktatásra, tárolásra gondolunk.

A digitális identitáson alapuló szolgáltatásokra jellemző, hogy már a munkavállaló beléptetésénél is képesek arra, hogy a munkaügyi adminisztrációt felgyorsítsák, könnyebbé varázsolják. A GoodID digitális irattárca mobilalkalmazásába feltöltött okmányaink munkáltató számára történő átadását ugyanis biztonságos csatornán – akár távolról is – megtehetjük. Ha személyazonosságunkat egy szelfivel is megerősítettük, akkor az elektronikus aláírásképességünk feltételeit is megteremtettük, ráadásul a munkavállaló saját mobiltelefonján, eszközbeszerzés és egyéb költségek nélkül alá tud írni a későbbiek során. Bármikor, bármilyen munkaügyi dokumentumot, bárhonnan.

The GoodID Eazy KYC supports the critical processes of digital onboarding and contracting with unprecedented simplicity and integration. The process initiated in GoodID Eazy KYC is self-service and completed by the user at the time of their choice in the GoodID digital wallet application. All this does not require costly integration with web or application processes on the part of the service provider, everything is available with Eazy KYC as a ready-to-use web solution.

productimage

HR Digitalization and Contract Signing with GoodID EazyKYC

ok green

Automate

Enables data capture with digital and error-free scanning of documents without typing

ok green

Reduce administration time

Let the administration process run automatically with the help of artificial intelligence.

ok green

Digitally proof identification

Certifed digital identification supports legal compliance.

ok green

Secure data connection between contracting parties (end-to-end encryption)

Administration without limits - Face-to-face or remote administration, with or without the presence of both parties? All provided by GoodID Eazy KYC.

HOW DO WE DO THESE?

Verification of the document holder is supported by artificial intelligence.

Electronic signature with evidentiary value based on a trust service.

Forget unnecessary forms and filing of documents! Documents or data required for the administration can be requested from your client without any extra administration.

Secure data connection between parties, GDPR compliance.

Instant web solution, requiring no integration, through a closed and secure system.

CERTIFICATIONS

PARTNERS

TRY WITHOUT COMMITMENT

Contact our sales team for a quote and a trial